Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg?
Nemrég voltam egy koncerten, ahol nagyon megtetszett egy fiú. Megpróbáltam megkeresni facebookon de sajnos semmit sem tudok róla. :( Abban bíztam, hogy meg tudom nézni, hogy ki igazolta vissza, hogy jelen lesz a koncerten, ám csak az ismerőseimet jelzi ki. Esetleg nem tudtok valami módszert, amivel megtalálhatnám a fiút? Tudom, ez így nagyon fura, meg kicsi rá az esély de jelenleg nagyon kétségbe vagyok esve. Bármilyen tanács jól jönne.
Köszi, ha elolvastad és esetleg válaszolsz!
Trollok légyszi kíméljenek!
17/l
Szerintem meg kéne tudnod nézni, az esemény alatt kik jelöltek vissza. De én bízom benned, mert ti Nők képesek vagytok lehetetlen dolgokra. Idén nyáron történt velem a Balatonon, hogy stranröplabdáznak a csajok, hát nyílván nem hagyom ki,2 óra játék után befejeztük elköszöntem tőlük, majd visszamentem a szállásra, este azzal szembesültem, hogy egyikőjük megtalált a közösségi oldalon,de neki annyival könnyebb volt, hogy tudta a keresztnevem, de szerintem Mátéból van jópár ezer ebben a kicsiny országban.Kitartást én szorítok
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!