Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti ilyenkor hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ilyenkor hogyan viselkedtek?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy amikor például elmentek egy lánnyal az első randitokra, és előtte vonzódtatok hozzá, de a randi vége fele ez megváltozott bennetek valami miatt, akkor hogyan adjátok diszkréten a lány tudtára, hogy nem szeretnétek többet?

Kort is írhattok

Ui: ezt a kérdést csak kíváncsiságból kérdeztem,16l

2019. aug. 24. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem keresem, es ha ram ir probalom ovatosan lekoptatni.
2019. aug. 24. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem a randi végén venném el az életkedvét hanem vagy miután már hazamentünk vagy másnap vázolnám fel neki
2019. aug. 24. 19:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszokat, ment a zöld kéz, jöhetnek még😁
2019. aug. 24. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
első!! Szerintem megérdemel annyit valaki, hogy megmondd az őszintét.
2019. aug. 25. 07:29
 5/5 anonim válasza:
100%
Egy hónapig nyomult majd elhivott talizni a srác, majd a végén megkerdezte hogy akkor is eljottem e volna vele ha randira hiv.. Tok kínos hogy én azt hittem az is az volt😂 16L
2019. szept. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!