Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék bepasizni?
19éves vagyok, es még sose volt pasim. Igazábol 14-5évesdn még nem is idegeskedtem ezen. Hülyeség. Egyáltalán nem ciki, fiatal vagy még. Aki meg annak gondolja le kell szarni.
Bár nem tudom milyen társaságba lehetsz, de nálunk a suliba, senkit nem érdekel kinek volt már kapcsolata, és kinek nem. Majd jönni fog.
Aki emiatt cikiz,az száradjon meg.
A bepasizás,mint szó vagy magatartás, elég gáz. Az meg méggázabb,ha azért akarsz valakit,hogy mások ne zaklassanak. Én így nem akarnék a barátod lenni. Maradj ki ebből a csordából. Tudod, mi a ciki? Az,amit ők csinálnak. Meg az is ciki,hogy nekik már 8.-os létükre ez teljesen természetes.
egyet értek a másodikkal!! Úgy vn ahhogyan ő mondja! ment is a zöld kezecske :)
L
Mit tegyél? Igazából semmit, ne azért szedj fel egy palit, hogy "legyen", hanem azért, mert bírod, jól érzed vele magadat.
Mit tegyél? Majd ha megcsalják és kihasználják őket a "pasijaik", akkor nevess rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!