Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Deku-kun kérdése:
Mit kellene ilyenkor írni?
Figyelt kérdés
ha beszélsz valakivel általában megkérded hogy van mit csinál erre ő válaszol visszakérdez és utánna sokszor nincs mit írjak, persze nem vagyok egy gyökér aki nem tud lányokkal beszélgetni csak jól jönne pár tipp hogy ebbe a ritka helyzetekbe hogy fólytatódjon a beszélgetés :)2019. júl. 28. 08:36
1/3 anonim válasza:
Bármire kérdezz rá, hogy szereti-e, vagy mesélj egy vicces történetet, valami, amivel elindíthattok egy témát.
2/3 anonim válasza:
Ha szereti, beszéljetek a BNHA-ról. Ha nem ismeri, mutasd be neki.
3/3 anonim válasza:
Én ilyenkor mesélek egy rövidke storyt és onnan elindul egy beszélgetés. pl: Tegnap voltam vásárolni és lepisilt egy neveletlen kutya. Imádom a kutyákat, de azt aki lepisilt, nem annyira :D
És máris van egy téma: Kutya
jó, ez egy picit durva példa volt, de remélem érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!