Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély hogy 16 évesen össze jöjjek egy 22 éves lánnyal?
Hát nekem 42 évesen?
Amúgy igen. Mind a kettőnknek.
Szerintem van rá esély, ez leginkább rajtad múlik hogy mennyire vagy érett, illetve hogy a lány mit szeretne.
Remélem sikerülni fog, sok sikert!
Egyébként hasonló korú lányok érdekelnek engem is, csak nem nagyon találok... :D
Ugyan már minek kel altatni?
Kb esélytelen
2-3 hete ismerem, beszélgetünk azóta felajánlotta,hogy ha van kedvem menjek el vele illetve a barátitársaságával szórakozni.
Nem szeretnék elrontani semmit,többet szeretnék,de mi van ha nem jön össze.
Rólam; tök átlagos kinézetem van kb 186-7cm vagyok és 79 80kg között vagyok. Van egy közepes hosszúságú szakállam ez miatt idősebbnek néznek és ennyi.
Belsőm; mindenkinek segítek még ha nem is ismerem az illetőt,elég szerény is vagyok, nem vagyok egy nagy dumagép,de bármiről eltudok beszélgetni.Sokat járok kondizni mert ez a hobbbym. Javarészt lány barátaim vannak sokkal jobban kijövök velük. Nagyjából ennyi.
Van esélyed.
Annyi mint a lottó ötösre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!