Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Értetek már hasonló képpen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értetek már hasonló képpen?

Figyelt kérdés
Nos nyolc párkapcsolatom volt hét év alatt és még az a közti kalandok. Durva.. Azonban az utolsó után úgyérzem nekem ebből elegem van. Tudom elég extrém és bizonyára normális, hogy így vagyok per pillanat. De már unom, hogy nem találtam ennyi idő alatt olyat akivel harmonikusan tudtam volna élni. Legbelül érzem, hogy már csak az igazi jöhet szóba ha eggyáltalán megtalálom. Tik mikor találtátok meg, amikor már teljes életet éltetek, vagy amikor hiányzott valami/valaki és bejött hirtelen ?
2019. jún. 28. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Jól írod, durva... durva hogy ezeket párkapcsolatnak nevezed. Értelmezd a szót előbb, azután írj.

Itt a dolgok gyökerénél van a probléma, amit csak Te tudsz kezelni. Erre segítséget itt nem kapsz.

2019. jún. 28. 22:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Mégis mi másnak neveznéd azt ha két ember eggyüt van legyen az tini vagy felnőtt "párkapcsolat".
2019. jún. 28. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az első úgy gondolta hogy rövid ideig lehettél csak "együtt" a legtöbb személlyel szóval pár hét nem nevezhető párkapcsolatnak.
2019. jún. 28. 23:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Atlagban egy evig volta mindeggyikkel plusz minusz par honap..
2019. júl. 2. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!