Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire bántó voltam?
Szüleid ismerik már? Ők mit szólnak hozzá?
És ez kb úgy nézne ki, hogy reggel mindenki elmegy dolgozni, Őt meg bezárjátok a lakásba?
Vagy rosszul értelmeztem?
Hát így már csak egy kérdésem van (illetve lenne több is, csak nem nagyon van értelme feltenni):
Ha egész nap nincs otthon senki, akkor miért nem HÉTVÉGÉN jön át, amikor egész idő alatt együtt lehetnétek, elmehetnétek sétálni, fagyizni, stb.?
Mióta vagytom együtt?
Ez amúgy kb azt jelentheti, hogy nem bízol meg benne stb, lehet ezért esett neki rosszul.
Ja bocsi 8 hónapja.
Én adnék kulcsot, és lehet rosszul esne nekem is.
De te döntöd el. Ha nem akarsz, hát nem akarsz.
Nos, azért ez nem ennyire egyszerű...
A kérdező a szülei házában él. nem tudjuk, a szülei ismerik-e egyáltalán vagy vadidegenül fog beállítani? Beleegyeznek-e abba, hogy ott legyen, amíg nincs senki a házban? Azért bocs, de ahhoz nagyfokú bizalom kell, hogy egy "vadidegen" ott lakjon nálam, amíg nem vagyok otthon. Nem tudjuk, hogy az alatt a 8 hónap alatt mennyit találkoztak, mennyire ismerték meg egymást, stb.
Nekem a kérdező elbeszéléséből az jön le, hogy a párja? barátja? barátnője? (mert azt se tudjuk, ki kicsoda, pl. a kérdező lány vagy fiú?) akarja, hogy ott legyen és a kulcsot is Ő akarja - mintha a kérdező és a szülei nem rajonganának az ötletért.
Szóval mennyire ismered az illetőt, kérdező?
Tudom, hogy az a kérdés, hogy bántó voltál-e vagy sem, de ha pl. még nem ismerik a szüleid, akkor egyáltalán nem voltál bántó - egy kapcsolatban vannak fokozatok és azt "illik" betartani: pl. nem akarok rögtön "beköltözni" egy olyan helyre, ahol még nem ismernek, stb.
Én azt nem értem hogy miért kell neki úgy kulcs hogy minden nyitva van. Mármint így semmi értelme nincsen.
Gondolom azért nem akarsz neki kulcsot adni mert nem a te házad hanem a szüleidé. Vagy rosszul értelmezem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!