Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jól teszem ha elköltözök?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem ha elköltözök?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt párommal (már elmúltunk 30 évesek), pár éve már együtt is lakunk. Tudom hogy egy idő után alábbhagy a szenvedély, de úgy érzem hogy a kapcsolatunk már csak egy nagyon erős barátság. Sajnos meg is csaltam őt (nem volt szex, csak csók) és ez ki is derült. Ha igazán szeretném, ez nyilván nem történt volna meg. Ezt neki is elmondtam, azt válaszolta hogy már ő sem szerelmet érez irántam. Szerinte a legjobb dolog ami történhet egy kapcsolattal, ha egy ilyen erős barátság lesz belőle mint a miénk. Szerinte ez elég, szerintem nem. Úgy érzem el kell költöznöm, de nem érti az okát. Igaz hogy adhatnék még egy esélyt a kapcsolatunknak (ezért is haragszik, mert nem tettem meg), de úgy érzem hogy csak időhúzás. Én vagyok az ostoba, mert elhiszem hogy a szerelem kitarthat egy kapcsolatban egy életen át? Nagyon szeretem őt, de már nem szerelemmel. Jó a kapcsolatunk, kényelmesen élünk együtt, de szerelemre és szenvedélyre vágyok. Alkudjak meg egy erős barátsággal egy életre? Hónapok óta szenvedünk. Vannak olyan napok, amikor minden rendben, olyan mint bármikor máskor, csak nincs testi kapcsolat köztünk. Amikor szóba kerül a költözés vagy az hogy miért akarok elmenni, néha csak ülünk, bámulunk magunk elé és sírunk.

2019. jún. 19. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Ez a tini párkapcsolatok témakör
2019. jún. 19. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha boldogtalan vagy gyere el. Egy életünk van, úgy eld le azt ahogy te szeretnéd. Ne érdekeljen ki mit gondol egy kicsit . Nagyon nehéz elhagyni valakit, de egy kicsit önzőnek kell lenned ahhoz hogy boldog lehess
2019. jún. 19. 13:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem én hogy tini párkapcsolat kategóriába írtam, annak ellenére hogy már nem vagyok tini :) Bocsánat.

De akkor melyik is lett volna ennek a témának a helyes kategóriája? Itt találtam csak olyat hogy "párkapcsolatok".

A 2. választ köszönöm. Sokan adták már ezt a tanácsot, "egy életed van". Amikor távol vagyok tőle, nagyon határozott vagyok. De amikor otthon vagyunk, mindig elbizonytalanodok.

2019. jún. 19. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
kepfeltoltes PONT eu/images/2019/06/45364470246_2428329767486.jpg
2019. jún. 19. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáljátok meg azt,hogy elköltözöl!Ugyan úgy barátok vagytok,csak külön házban laktok.Majd ha olyan 2-3 hónap után már nem bírjátok egymás nélkül,akkor próbáljátok meg újra az összeköltözést!

Közben lehet hogy te is,vagy ő is megismer valakit,de a barátságotok nagyon erős maradhat!:)

2019. jún. 19. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Kiábrándító lehet, de általában a szerelem elmúlik néhány éven belül. Pusztán biológiai okokból is. Én átgondolnám.
2019. jún. 19. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
A szerelem, az az eszeveszett, életveszélyes állapot valóban elmúlik, amikor a szerelemért felelős hormonok lebomlanak a testünkben. Ez általában fél-két éév alatt történik meg. Hogy mi marad a nyomában elsősorban a két fél érzelmi intelligenciájától függ. Jó esetben holtomiglan-holtodiglan kötődés, amit ugyancsak szerelemnek nevez a nyelv. Rossz esetben, mint most nálatok, tanulni kell belőle, és vigyázni, hogy legközelebb ne essünk ugyanebbe a hibába. A szerelmet ápolni kell, félteni, és vigyázni rá.
2019. jún. 21. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!