Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő szakított velem, én nem bántottam őt, akkor most miért viselkedik velem úgy, mintha utálna?
beszéld meg vele, hogy érted hogy ennyi, de nem utálod őt, ez van, legalább egy légtérben próbáljatok felnőtten viselkedni :)
( de ha ő szakított, lehet azért mert azt hitte megcsaltad vagy valami, beszéljétek meg )
Hacsak nem hisz valami rosszat rólad...
akkor lehet, hogy rossz a jelleme:
Létezik olyan ember, akinek meg kell utálnia a másikat ahhoz, hogy ott tudja hagyni.
Van olyan, aki azt gondolja, hogy ő ugye jó. De hát a kapcsolat felbomlott, nem?
Tehát akkor kell valahol egy rossz, aki tönkretette.
Mivel ő jó, ezért csak te lehetsz a rossz.
Primitív gondolkodás, de sajnos van ilyen.
Most ott tartunk, hogy minden egyes megszólalásomra, tettemre van valami apró rosszindulatú megjegyzése. Osztálytársak vagyunk, és állandóan "beszól" valamiért. Én nem reagálok semmire, és megpróbálom kerülni szünetekben.
Nem csaltam meg, és nem is hitte rólam ezt soha, sőt mindig én tettem ebbe a kapcsolatba bele, ő szinte a kisujját sem mozdította. Én eldöntöttem, hogy nem fogok utálkozni, mert az nem vezet sehova, viszont ezeket a megjegyzéseit nem nagyon értem.
Ráadásul most pont azokkal barátkozik, akiket eddig nekem mindig szidott, hogy kétszínűek. Most velük nevetnek rajtam a hátam mögött, de úgy, hogy halljam.
Fura az egész, teljesen megváltozott, nem így ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!