Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csok is megcsalasnak szamit?
a baratom buliban volt es azt mondta, hogy csokolozott egy lannyal aki szinten ott volt. en nagyon kiakadtam ezen es mondtam neki hogy egy ideig ne is keressen, de neki all feljebb hogy a csok nem is megcsalasnak szamit es nem erti hogy min vagyok kiakadva. szerintetek? igaza lehet ea nem megcsalasnak szamit vagy helyesen döntöttem hogy otthagytam?
17/l
100%-os megcsalás. Tőlem minimum egy pofot kapott volna. Ha barátnője van alap hogy nem csókolózik mással. Szakíts vele most azonnal, mert ha tűrőd, azt hiszi ez a normális és tovább fogja csinálni.
De amúgy ezt így megmondta a szemedbe hogy hali csókolóztam egy csajjal, hát nem csodás? Ha igen, akkor nemcsak szemét de még bunkó is...melyik srác mondja az ilyent nagy boldogan? Hidd el ha megbánta volna, akkor nem merné elmondani neked, sőt még a szemedbe se merne nézni...de ez. Pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!