Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről?
Gondolom ezért a kérdésért, jó páran megköveznek, de nem igazán érdekel.
Sokszor olvasok itt kérdéseket-válaszokat, ahol szóba jön, hogy mennyire baj/nem baj az, hogy valaki szűz-e még. És a legtöbb válasz erre az, hogy nem számít, ami elég meglepő a 2. legtöbb válasz szerint még jó is, ha valaki nem az, mert hogy "tapasztalt". És alig van pár ember, aki szerint ez probléma.
Nos én ennek a pár embernek a csoportjába tartozom. Nem is tudom, hogy mi erre a jó szó, de én visszataszítónak/undorítónak/kiábrándítónak tartom. Én nem értem manapság az emberek miért adják magukat ennyire könnyen oda. És nem csak a szexről beszélek, hanem csóktól elkezdve mindenről.
Annak idején, amikor kerestem életem társát, és jobban megismertem egy lányt, amint kiderült róla, hogy volt már valakije, egyszerűen azon nyomban el ment a vonzalom, azonnal kiábrándultam belőle. Nekem nem kellett egy olyan lány, aki akár megcsókolt már bárkit. Egyszerűen undorítónak és elképzelhetetlennek tartottam, hogy én valaki olyat csókolgassak a jövőben, aki már előttem valakivel csinálta. Nem értem, hogy 1-2 hét után, ELSŐ RANDIN, vagy akár 1-2 hónap után hogyan képesek egyesek már egymással bármilyen intimebb viszonyt (akár csókot) folytatni. Amíg nem tudom, hogy ő az az ember, akivel le szeretném élni az életem, addig nem kezdek ilyesféle tevékenységekbe.
Én és a barátnőm között, ez valahogy úgy nézett ki, hogy megismertem júniusba, (rögtön megfogott). Utána kb. 1 hónap telt el, mire először egymáshoz szóltunk (de folyton megragadt a tekintetünk egymáson, kb. hetente 2-3x találkoztunk, mert egy helyen nyári melóztunk.) Aztán elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, október környékén mentünk el először kettesbe egy kávézóba. Utána találkozgattunk, egyre sűrűbben a következő fél évben. És kb. fél év után, amikor haza kísértem öleltük át egymást először. Első csók meg még jóval később volt...
Nem vagyok semmilyen vallási felekezet tagja, vagy bármi hasonló, mielőtt valaki evvel dobálózna.
Jöhetnek oltások meg minden, de lehetőleg érvekkel alátámasztva fejtsétek ki véleményetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!