Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-21 éves fiúk! Ti összejönnétek egy 15-16 éves lánnyal?
Nem hiszem hogy érettség és értelem szempontjából túl sok 15 évessel összeillenék...
22f
Lefordítom az 5. válaszát: Olyan nőt / lányt keres akit könnyű kontrollálni.
Pedofília és az éretlen női testek? :D Nem, a pedofil gyerekeket dug nem pedig "éretlen" testű nőket. Pont ez a lényege az egésznek és nem gyerekek alatt nem 13 éves és 363,9 napos lányokat értünk.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: Kizárt. Mondjuk nem 20-21 vagyok hanem 27. A szigorúan elvi lélektani határ 17 de ehhez is igen komoly indokok kellenének. Nem mondom, hogy nem ismerek / ismertem olyan 16-17 éves lányt aki első látásra teljesen jó deal-nek tűnik de ha jobban megismered akkor azért bőven kijön az, hogy nem létezik olyan, hogy "érett 17 éves". :D
>"Pedofília és az éretlen női testek? :D Nem, a pedofil gyerekeket dug nem pedig "éretlen" testű nőket. Pont ez a lényege az egésznek és nem gyerekek alatt nem 13 éves és 363,9 napos lányokat értünk."
Nesze, te szerencsétlen, retardált, agyatlan bohóc:
"Pedophilia, or paedophilia, is a psychiatric disorder in which an adult or older adolescent experiences a primary or exclusive sexual attraction to prepubescent children."
Tehát mint írtam, a pedofília az éretlen (kamaszkor előtti) >testhez< való vonzódás. Egy női test már nőként, és nem gyerekként néz ki 14-15 évesen, illetve úgy is funkcionál.
Amit a magyar retardáltak kevernek itt a "pedofíliával", az a beleegyezési korhatár:
"The age of consent is the age below which a minor is considered to be legally incompetent to consent to sexual acts. Consequently, an adult who engages in sexual activity with a minor younger than the age of consent cannot claim that the sexual activity was consensual, and such sexual activity may be considered statutory rape."
Mielőtt hülyeségeket kezdesz beszélni valakiről, jó lenne, ha utána néznél annak, amiről pofázol, mert a valóságban ezért sok helyen gyorsan átrendezik a fogsorodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!