Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj?
Volt egy kapcsolatom, ami fél évig tartott, végül én mondtam ki, hogy legyen vége... A mostani kapcsolatom 9 hónapja tart, de nem érzem azt, amit a legelején...létezhet, hogy akárhány barátnőm lenne, akkor is mindig "ráunnák" az akkorira? Félre értés ne essék, szeretem a mostani párom, csak néha az egész olyan nyeh
18/f
Néhány cikket idelinkelek, mert amit írsz, teljesen normális. A kapcsolatok hullámoznak, mert az érzelmek is hullámoznak. A boldogság nem jön magától, és ha mindig ugyanazt csináljátok (és most NEM a szexre gondolok elsősorban) - az nyilván uanlmassá válik. Egy kapcsolatért tenni kell. Nem szabad elfelejteni randizni, keresni a másikban az újat, legyenek külön (saját) elfoglaltságaitok, hobbijaitok, és érdeklődjetek a másiké iránt, még akkor is, ha amúgy nem érdekelne. Mindig lehet a másikban felfedezni új dolgokat, főleg, mert folyamatosan változunk - jó esetben fejlődünk.
Az ember megunja az életét, ha nem újít be... De ez nem azt jelenti, hogy magát a partnert kell lecserélni (beújítani), hanem azt, ahogyan együtt éltek, azon kell folyamatos változásokat eszközölni.
Pál Ferit hallgasd, ő beszél arról is, hogy van olyan időszak, amikor kifejezetten idegesít a másik - allergiás vagyok rá - de elmúlik, és ezek mindig időszakok...
Szóval a cikkek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!