Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire akadájoz meg pár találásban az, hogy minden 4. dik ember 19-20 évesnek néz ki?
Csak a kérdésfelvetésben van 3 hibád, a kifejtést nem belevéve. Azzal együtt, vessző- és egyéb írásjelhibákat, stilisztikai hibákat (pl. -ban, -ben, egyelőre) beleszámolva 22-t számoltam össze.
A kérdésre válaszolva, erősen kétlem, hogy 17-18 évesek állandó jelleggel suliről, de főleg politikáról beszélgetnének. Inkább a hétvégi bulik, öltözködés, ki-kivel dolgok szoktak lenni a téma, nagy általánosságot véve. Gyerekes vagy nagyon, és csak azért vonzódsz a 14-15 évesekhez, mert agyilag olyan szinten állsz mint ők. Lassan el kéne fogadnod, hogy az utolsó hónapjaid telnek a gyerekkorodból, és fel kell nőnöd, felelősséget vállalnod az életedért.
Szóval, az a problémád, hogy 17-18 vagy, és 19-20-nak néznek. Nem minden lánynak a kölyökképű swag-yolo gyerekek jönnek be, tehát esélyed ugyanannyi van mint bárki másnak. Egyébként nem látom a logikát abban, hogy: valakinek jó, hogy idősebbnek nézel ki, mert az idősebb korosztályt is kedveli, de te a fiatalabbakra buksz. Ergo ha te vagy az az "idősebb korosztálybeli", akkor a logika alapján a másik fél a fiatalabb, innentől nincs probléma...
Van a korán érő,illetve később érő típusok.Nem lehet ráragasztani csak a lányokra,vagy csak a fiúkra.
A lényeg,hogy komoly témáknál érettebben viselkedjünk.Nem a hülyéskedéssel van baj,csak ha komoly témákat elhülyéskedik az ember.Én még a 18 végstádiumában állok,de érettebb voltam mindig a felsős osztálytársaimnál.Kivéve egyet,mert ő velem egyidős volt.
Tudod,a helyesírás az szexi.Ajánlom figyelmedbe a Magyar Helyesírási Szótár legfrissebb kiadását.Amúgy ha belekötnek a helyesírásodba,de az összes előttem kommentelő,akkor elkéne gondolkoznod,hogy nem a kommentelőkkel van a baj,akik egy véleményen vannak,hanem esetleg veled.
14. is szebben leírta ugyanazt. :)
Nem azt mondtam, illetve írtam, hogy máról hónapra fel kell nőnöd, hanem azt, hogy el kell fogadnod, hogy itt az ideje elkezdeni. Nem lehet mindent elhülyéskedni, felelősséget kell vállalnod magadért, a tetteidért, a döntéseidért.
Egyébiránt a mai 14-15 évesek kb. úgy néznek ki, mint jó 10 éve az akkori 15-16 évesek. Nem baj, majd kinövöd. :) Mármint nem probléma ez, most egy ilyen korszakod van, de ez változni fog, a probléma akkor van, ha mégsem. Akkor már pedofíliával lehet gyanúsítani (ha pl. 20 évesen is 14 éves kislányokra buksz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!