Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, mennyire számít ismerkedésnél, hogy a fiú mivel foglalkozik?
A magam példáját tudom csak felhozni: 21 éves vagyok, postásként dolgozom. Tudom, nem egy orvos vagy egy jogász munka, de van keresetem, biztos helyem itt. Mégis azt veszem észre, hogy a lányok többsége ha ezt meghallja, vagy kijön szóba utána már nem úgy viszonyul a dolgokhoz. Mit gondoltok, valóban ciki ez a foglalkozás?
2019. ápr. 28. 21:35
1/6 anonim válasza:
Nem a foglalkozás ciki, hanem egy eletfelfogas.
Ha azért vagy postás, hogy finanszírozd a vallalkozasod tőkéjét, akkor egy borzalmasan okos, eltervezett életű, okos pali vagy.
Ha azért vagy postás, mert nem értesz semmihez, akkor meg ez a probléma gyökere.
2/6 anonim válasza:
nem az a fontos, hogy mit dolgozol, hanem az, hogy szeresd is. Ha azt látom, hogy van egy jól kereső munkád, ami emiatt praktikus, de nem szereted akkor már látom, hogy máshogy van az értékrended mint nekem. Szóval ez már hátrány is lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából felszolgáló az eredeti szakmám szóval analfabéta nem vagyok :)
2019. ápr. 28. 21:54
4/6 anonim válasza:
Ez pofon egyszerű. 21 évesen már igazán megtanulhatnád, hogy aki a pénzed, kocsid, külsőd, munkád alapján ítél meg, azzal nem kell foglalkozni, mert az egy ribi. N
6/6 anonim válasza:
Én max furcsállanám, mert általában csak öreg postásokkal találkozok, ritka a fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!