Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hiányolja a szingli életét?
A párom szerint hiányzik neki a szingli élete.
Pontosabban úgy fogalmazott, hogy hiányzik neki a ,,függetlenség”.
Nem értem miért mondja ezt hiszen akármikor találkozni akar egy barátjával, vagy bulizni menne vagy bármi amit nélkülem szeretne csinálni én azt megértem és nem fogom vissza, nem hisztizel miatta. Úgy vagyok vele, hogy had menjen, kicsit találkozzon más emberekkel is.
Mi általában csak hétvégente találkozunk de nemrég azt mondta nekem hogy néha úgy érzi inkább egyedül lenne otthon, a családjával vagy tényleg csak úgy magában. Intézné a dolgait, megnézne egy filmet, játszana gépen stb...
Ezen se hisztiztem hanem megértettem és mondtam neki hogy nyugodtan mondja meg ha egyedül lenne. Csak eddig nem mondta meg ha egyedül akart lenni mert nem akart megbántani. Pedig nem olyannak ismerem magam aki ezen kiborulna és szerintem a párom sem ilyennek ismer.
Azt mondta olyan szempontból is hiányzik neki a szingliség, hogyha meglát egy szimpatikus lányt, elképzeli hogy mi lenne ha szingli lenne, mert akkor nem gátolná semmi abban hogy összejöjjön vele. Na ezen már picit kialadtam. Mondta hogy ettől függetlenül szeret nagyon és nem akar mással lenni.
Nem tudom el dönteni hogy ezek közül mi számít olyannak ami nem normális.
Szerintetek?
nem reális az hogy fėlėv után,ugy hogy főleg csak hėtvėgente találkoztok - ilyeneket mondjon.
Én biztos nem tűrnėm, hanem elküldtem volna már a fenėbe..
DE ha feltetted ezt a kėrdėst, akkor nyilván te is érzed hogy ez így nem normális.
Azt javaslom minél előbb tisztázd vele hogy ez neked mennyire rosszul esik, mert ahhoz keveset vagytok együtt hogy ilyeneket mondjon.
Igaz en már nem vagyok tini, de ennyi idősen fėlėv után-allandoan együtt akartunk lenni, és utáltuk amikor pár napig is nem talalkoztunk.
Szoval nekem ezek alapján nem az jön le hogy hű milyen szerelmes.
A lėnyeg hogy beszélj vele erről..!
Én abból gondolom hogy így érez mert az előző kapcsolata tönkre tette kb érzelmileg, mert ott ő volt az érzelgősebb, közeledőbb, a csaj meg kb szart a fejére. Nekem úgy jellemezte hogy nem akar megint hülyét csinálni magából.
Gondolom csak büszkeségből csinálja mert azt akarja hogy végre őt keressék és ne ő keresse folyton a másikat. A másik amit mondott hogy nyilván én sokkal ragaszkodóbb vagyon a kapcsolatban de ez ő imádja elvileg, csak ő nem tudja ügy kimutatni de ha kimutatja azt már soknak érzi és férfiatlannak, akár hányszor mondtam neki hogy ez nem így van, így érzi. Innen gondolom hogy ez pl az előző kapcsolatából maradhatott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!