Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan keltsem fel jobban a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel jobban a figyelmét?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az iskolában, 18 éves, én pedig 16 vagyok. Nagyon bejön nekem mint pasi, és szeretném, ha felfigyelne rám (el tudnék vele képzelni komoly kapcsolatot). Amikor a folyosón vagyok, sokszor megy el előttem, párszor nézett a szemembe, és én is az övébe, illetve vissza igazolt facebookon, de ennyi az össz kommunikációnk. Másoktól tudom, hogy nincs párkapcsolata, elvileg nagyon kedves!:) Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogy figyeljen fel jobban rám! Sajnos nem igazán merek odamenni hozzá beszélni, ugyanis idősebb nálam, és mondom, sosem beszéltünk. Kicsit ciki lenne, úgy gondolom.... Más, ötlet?

2019. ápr. 24. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Legközelebb ha találkoztok a folyóson, smárold le.

De ha facen visszaigazolt akkor probálj vele beszélni ott.

De csak amikor tippre egyedül van. A beszélgetésből le tudod nagyxjából szűrni hogy bejössz e neki vagy nem.

2019. ápr. 24. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
írj rá
2019. ápr. 24. 21:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Az első ajánlást azt hiszem kihagyom.. :D de köszönöm a többi ötletet! Ha arra vetemednék, hogy ráírok, miz gondoltok, mit kéne írnom? Szia mizu, kicsit érdekes lenne... Illetve ebben a ráírásban sem vagyok biztos... Tényleg soha nem beszéltünk, és nem szeretném a lehető leg cikibb helyzetet kihozni ebből!:/

2019. ápr. 24. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!