Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja az én képeimet is beszivezni, vagy legalább belájkolni?
Instán*
helyesírásért bocsi
Ez most csak arra megy ki hogy az emberek lássák hogy milyen boldogok vagytok?
Anyira szánalmas amikor látom hogy a párok egymásnak kommentelik hogy szeretlek meg stb.
Minek? Ezzel csak mindenki üzenni akar az ismeröseinek, rohadtul nem személyes.Másoknak semmi köze a ti kapcsolatotokhoz és ha külsö megerösités kell a kapcsolatotokhoz hogy a külvilag tudja hogy együtt vagytok és szinte már elvárt hogy kommenteljék hogy"jaj de aranyosak vagytok együtt"stb.
Ez csak látszat és közben maga a kapcsolat egy raká szar.
Hmm. Értem én, értem. Igazából csak a féltékenység szól belőlem inkább, ugye az exe miatt.
De értem mit mondotok, és végülis igazatok van. Köszönöm :)
Kívánom hogy az legyen a legnagyobb bajotok az életben hogy a párod nem szivecskézte be a képed.
:D
A képeden megjelölgetés felesleges szerintem, miért kéne ország-világnak látnia, hogy hűdenagyon szeretitek egymást?
Az már sokkal kellemetlenebb, hogy a volt párjával még mindig vannak kinn képek, inkább ezt beszélném meg vele, lehet, hogy nem is tud róla.
Köszönöm a válaszokat, már rég szakított velem..
Szóval már mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!