Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudja az én képeimet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja az én képeimet is beszivezni, vagy legalább belájkolni?

Figyelt kérdés
A párommal 3 hónapja vagyunk együtt. Megkérdeztem egy selfieről, hogy kitegyem e progilképnek fb-on, és mondta h ha szeretném akkor igen. Kérdeztem, h szerinte milyen kép. Mondta h szerinte jó. Kiraktam, megjelöltem rajta, és még szívecskéket is írtam a bejegyzéshez. Több napja ott volt, azóta fb-ozott, és nem lájkolta meg semmi. Az exének a képei amíg együtt voltak az összes szivezve van, hozzászólások hogy szeretlek stb, nekem meg semmi. Nem tudom mi legyen. Mert az exe szebb is mint én, és van kint még sok kép ahol szerelmes hozzászólások vannak, instén még csókolózós is van, meg minden. Nekünk meg semmi ilyen nincsen. Ami szar van, még azt se tudja lájkolni. Őt ez nem zavarja. Szerintetek mit kéne tennem?

2019. ápr. 1. 20:28
 1/9 A kérdező kommentje:

Instán*

helyesírásért bocsi

2019. ápr. 1. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
A bolhából csinálsz elefántot. Egyébként, ha annyira zavar, kérdezd meg tőle. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció, szóval hajrá.
2019. ápr. 1. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Ez most csak arra megy ki hogy az emberek lássák hogy milyen boldogok vagytok?

Anyira szánalmas amikor látom hogy a párok egymásnak kommentelik hogy szeretlek meg stb.

Minek? Ezzel csak mindenki üzenni akar az ismeröseinek, rohadtul nem személyes.Másoknak semmi köze a ti kapcsolatotokhoz és ha külsö megerösités kell a kapcsolatotokhoz hogy a külvilag tudja hogy együtt vagytok és szinte már elvárt hogy kommenteljék hogy"jaj de aranyosak vagytok együtt"stb.

Ez csak látszat és közben maga a kapcsolat egy raká szar.

2019. ápr. 1. 20:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Hmm. Értem én, értem. Igazából csak a féltékenység szól belőlem inkább, ugye az exe miatt.

De értem mit mondotok, és végülis igazatok van. Köszönöm :)

2019. ápr. 1. 20:43
 5/9 anonim válasza:
60%

Kívánom hogy az legyen a legnagyobb bajotok az életben hogy a párod nem szivecskézte be a képed.

:D

2019. ápr. 1. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem jogosan vagy kiakadva. Erről mindenképp beszélj vele. Szerintem nem normális, hogy kint vannak képek az exével, szedje le vagy szedesse le vele.
2019. ápr. 1. 22:48
 7/9 anonim válasza:
Amúgy szerintem is jogosan akadsz ki, szerintem is reagálnia kellene a párja képére.
2019. ápr. 8. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:

A képeden megjelölgetés felesleges szerintem, miért kéne ország-világnak látnia, hogy hűdenagyon szeretitek egymást?

Az már sokkal kellemetlenebb, hogy a volt párjával még mindig vannak kinn képek, inkább ezt beszélném meg vele, lehet, hogy nem is tud róla.

2019. ápr. 21. 13:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, már rég szakított velem..

Szóval már mindegy

2019. ápr. 21. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!