Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, ne is várjak olyan férfire aki nem csal meg?
Nem lehetetlen, ne aggódj:) Vannak tisztességes emberek ugyanúgy, mint régebben, csak jó helyen kell keresgélni:)
Szerintem nem alap a megcsalás, tisztelem és szeretem a párom, azért vagyok vele, őt választottam, nem véletlenül. Ha mással szeretne majd lenni, akkor akiben van tisztesség, az megmondja, szakít, és utána lesz mással együtt.
20/L
Szerintem nem a megcsalás lesz az alapvető gond :)
Lehet velem van a baj, de eddig mindég volt valami gond...
Hát ez van :/
f
Nevelőapud baromságokat beszél. Egyrészt nem elfogadott dolog, másrészt meg nem mindenki ilyen :)
26/f
Ne is haragudj, de nevelőapád az az ember, aki a világnak csak az árnyékosabb felét hajlandó meglátni.
(Vagy esetleg ezzel próálja a saját bűnét elfedni.)
Tudom, hogy ez nem az én kategóriám, 36 éves vagyok, de eddig egyszer sem fordult elő, hogy bárkit megcsaltam volna. És nem azért, mert ne lett volna rá alkalmam.
Való igaz, hogy sokan hűtlenek, és ennek hosszasan lehetne kutatni az okait (valószínűleg az érzelmi alulfejlettség is közrejátszhat), de ez nem jelenti azt, hogy MINDENKI olyan lenne.
Tudod... még ha elfogadottnak is nevezhetnénk a megcsalást, aki igazán szeret valakit, akkor sem fogja megtenni. Mégpedig azért nem, mert akit szeretek, annak nem szívesen okozok rosszat. És emellett nekem se lenne jó érzés tudni, hogy kiszúrok azzal, aki a mindenem.
s a legfontosabb hogy soha nem csalnám meg."
Mindenki így indul neki , aztán ha testileg nem is , de érzelmileg be eshet egy ilyen baki , mivel még nem volt kapcsolatod így megtapasztalsz majd fájdalmas dolgokat is , de ezek kellenek a fejlődéshez !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!