Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem fogja tudni miért vagdostam össze magam, hogyan mondjam el neki és hogyan kerjek segítséget tőle ezzel kapcsolatban?
nézd, én nem tehetek róla, de az őszinteség híve vagyok. alapállásban a terápiádról és a betegségekről tud? ha nem, akkor először azt vezesd be. (írhatsz privátban, bár nem vagyok egy ilyen nagy lelkizős alkat, de nekem is kellett már gáz tényeket beadagolni szeretteimnek, talán tudok valami hasznosat és nem sablonosat mondani)
ha tud a betegségeidről, jó eséllyel tudja/sejti, hogy igen, ennek van egy ilyen aspektusa. ne pánikolj. először vegyél nagy levegőket, és nyugodj meg. (tudom, mondani könnyű :P) utána mutasd meg neki. mindenképp jobban jön ki, ha nem ő jön rá, hanem te akarod megosztani vele. ez azt jelzi, hogy bízol benne. ha komolyan gondolja a dolgot, akkor neki amúgyis mindegy, hogy egy hónap vagy tíz év után "pakolod" rá, de neked nem mindegy, hogy mennyi ideig kényszerülsz titkolózni. és persze ha titkaid vannak, az magát a kapcsolatot is befolyásolhatja negatív irányba. meg főleg a saját közérzetedet.
hajrá. bátorság. szurkolok.
Valamikor el kell mondanod.
A legjobb akkor, amikor már sejteni lehet, hogy le fog kerülni a melltartó, és úgy mondd el, ahogy írták.
Csak arra figyelj, hogy utána legyen legalább 1-2 napja emészteni a dolgot, mielőtt tényleg lekerülne a melltartó.
Van a családodban, rokonságodban idegileg gyenge ember?
Elemezd ki magadban vagy bizalmas embered társaságában ami nyomja a lelkedet, ami pszichikailag labilissá tett. Ezen próbálj változtatni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!