Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit csinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal 2hete de azota kegyetlenul bamul,es a baratnom mindig mondja h latja a szemebe h megbánta es h meg mindig szeret,de koszonni nem koszon es kb a szemembe sem tud belenézni...nagyon hosszu a mi storynk h h jottunk ossze...de mindig kimutatta hogy mennyire szeret csak elrontottam,de a lenyeg az h szerintetek van meg esely h keresni fog v valami?
2019. márc. 20. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függően hogy mi miatt szakítottatok és mennyire vagy hajlandó vele szóba állni, próbáld meg vele megbeszélni. Lehet hogy tényleg megbánta és hiányzol neki, csak vagy túl akar lépni minél hamarabb és ezért kizár téged vagy csak szimplán nem mer veled már beszélni.
2019. márc. 20. 19:55
 2/9 A kérdező kommentje:

Hat en nem tudom,de tenyleg mindig nez engem...messzirol meg foleg

En felek rairni/odamenni hozza mert ha azt mondja h nem akarja megbeszelni akkor megrosszabb lesz mint most...sokan mondjak hogy osszefogunk mi meg jonni mert tul regota “húztuk egymas agyat”es ja...de tenyleg nem tudom es ezert irtam ide mert kivancsi voltam h mit mondanak masok

2019. márc. 20. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ha állandóan néz Téged a srác, akkor furcsállanám ha nem akarná megbeszeléni... Magát őrli vele, maximum azt mondja, hogy inkább túl akar lépni. De persze szíved joga eldönteni, hogy írsz-e neki. Őszintén én sem tudom mi lenne a helyes, de inkább ráírnék.
2019. márc. 20. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! A srácok ilyenek egyszer megcsinálják napokig királynak érzik magukat hogy szabadság stb..de aztán egy rosszabb pillanatukban megtörnek és vége. Megbánnak mindent..vele is ez lesz..már most hiányzol neki. Beszéljétek meg ha úgy érzed lenne ennek még esélye..ha már felejteni akarsz,egy beszéd akkor sem árt,csak akkor más hangsúlyban,kimenetelben. De vissza csak akkor fogadd ha tényleg megéri szerinted és tud valami rendes érvet felhozni hogy miért lett ez,és tudja hogy továbbra mit akar..feleslegesen ne játsszon veled,se az érzéseiddel,így is biztos rossz lehet neked. Sok sikert!

22F

2019. márc. 20. 23:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!❤️Beszélni fogok majd vele.
2019. márc. 21. 05:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Szivesen,utcsó voltam. Írd meg mi lett majd :P .
2019. márc. 21. 11:55
 7/9 A kérdező kommentje:

De félek irni neki...eskuszom

Felek a valaszatol es azt se tudom h mit irjak neki...

2019. márc. 22. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől kellene félni. Ha már szakítottatok, akkor ha fáj is, de nincsen sok veszteni valód. Ha látod rajta a megbánást, nem hinném, hogy nagyon visszautasítana, úgyhogy a szerencse is a Te oldaladon dolgozik. Esetleg megemlíthetnéd neki, (ha tényleg úgy érzed) hogy hiányzik, ezzel gyakorolhatsz rá nyomást. Azt hogy mit kellene írnod, azt neked kell tudnod, mi nem igazán ismerjük a sztorit. (1.-2. Válaszoló)
2019. márc. 22. 13:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Igazad van...

Koszonom🙏

2019. márc. 22. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!