Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni szerintetek bűn ellenkező neművel, ha már kapcsolatban vagytok?
Nem bűn. De azért vannak határok és nem mindegy mi az ismerkedés fogalma.
Pl új osztálytársad lett, barátnőd vagy barátod egyik haverja. Vagy random emberekkel kezdesz csevegni a neten akik számodra szimpatikusak.
Egy új osztálytárssal való beszélgetés szerintem nem vészes, nem igazán tetszene, mert ugye egy új rivális, de nincs vele gond. De ha teljesen idegen emberekkel kezdene beszélgetni a neten a párom, na az már kiakasztana.
Egyáltalán nem bűn.
Attól, mert kapcsolatban vagy, nem jelenti azt, hogy megszűnik a világ és ne lehetne tartani a régi barátokkal a kapcsolatot vagy újakat szerezni a másik nemből is.
Alapjába véve az, hogy ismerkedsz, barátkozol, semmit sem jelent.
Csak fontos, hogy ne értse félre senki se.
23L
A barátom szerint az bűn, ha én lányként fiúkkal beszélgetek, azzal viszont semmi baj sincsen, ha ő lányokkal beszélget.
Szerintem viszont ennek nem így kéne lennie. Ha mindketten úgy gondoljátok, hogy szabad, akkor nyugodtan... Bár szerintem akkor is van egy határ, és fontos, hogy a barátod/barátnőd tudjon arról ha ismerkedsz egy ellenkezű neművel. (Gondolom senki nem akar félreértéseket, meglepetéseket, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!