Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, melyik lány jön be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyik lány jön be jobban? Az aki szexi, vagy az aki aranyos?

Figyelt kérdés

2019. márc. 18. 22:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kinézetre, illetve belsőre is..
2019. márc. 18. 22:38
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem ilyen egyszerű...De megpróbálok röviden válaszolni. Az a lány aki szexi, és ezt a világnak is mutatja, az taszít. Az a lány akinél csak akkor tudom meg hogy milyen szexi is valójában amikor kettesben vagyok vele mert a barátnőm, úgy nyilván vonzó. Viszont általában az aranyos lányok után nézek az utcán, belőlük kevesebb ribizliskedést nézek ki. 16/f
2019. márc. 18. 22:41
 3/11 spok ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki szexi, nem zárja ki azt, hogy lehet aranyos. És az hogy valaki aranyos, szintén nem zárja ki hogy lehet szexi. :D Szóval én azt preferálom, akiben mindkettő megvan, az intelligencia mellett.
2019. márc. 18. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az aranyos, cuki lányok jobban bejönnek mint a tipikusan szép lányok...
2019. márc. 18. 22:55
 5/11 spok ***** válasza:
Ja amúgy lehet kissé másképp értelmeztem a kérdésed, az előző válaszomban főként a belső tulajdonságokra gondoltam. A külső nekem annyiban számít hogy nyilvánvalóan ez az amit először a másikból látok, és ha már valami megragad bennem, a szeme, mosolya, stb, akkor ott már nincs gond :D
2019. márc. 18. 22:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki szexi es aranyos
2019. márc. 19. 00:24
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Számomra (és szerintem a többi fiú is így működik) a szexiség konkrétan azt jelenti, hogy mi merre hány centi az adott lány idomait, testalkatát illetően. Viszont feltételezem, te szexiség alatt egy viselkedéstípusra gondolsz, méghozzá arra, hogy az adott lány mennyire rivalkodóan tolja a világ képébe a saját adottságait, bármilyenek is azok. Ez az "ablakba kiteszem magam" típus pedig lehet, hogy amúgy vizuálisan izgató, de érzelmi vonalon sokunknak nem szimpatikus.

Ha szerelmet keresek, egyértelműen kedves, aranyos, jólelkű lányt keresek. Az arc az nálam mondjuk nagyon fontos, az alkatával kapcsolatban meg csak annyi az elvárásom, hogy essen valami "normál" tartományba. 5 centik ide-oda nem érdekelnek, csak ne legyen féllábú, 110 kiló vagy másfél fejjel nagyobb nálam.

2019. márc. 19. 03:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az a szexi aki aranyos.

Aki másnak szexi, az nekem 10ből 9 esetben nem jön be. Rosszul vagyok az ilyen ribis megjelenéstől. A visszafogott külső már szimpibb számomra. Én inkább az ilyen aranyos, kedves, vicces, okos lányokat szeretem, akikkel tudok normálisan beszélgetni és lehet vele hosszú távú kapcsolatot szervezni.

2019. márc. 19. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Így ennyiből nem derülne.

Ha normál érett viselkedés nincs meg benne. Ez is sokban befolyásolja.

2019. márc. 20. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Őszintén? A normális viselkedés a lényeg.. ne egy instaribizli legyen, és lehessen benne bízni, ne egy pletykafészek legyen.. A legtömörebben így lehet. De ez minden fiúnál más, minden fiú máshogy tudja leírni.. már aki le tudja. Én például nem tudom. Mindenkinek más az ízlése. Kérdésedre válaszolva: aranyos :)
2019. márc. 20. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!