Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Mennyire kerestek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire kerestek komoly kapcsolatot? (18-27 korosztaly)

Figyelt kérdés
Inkabb meg buliztok, vagy vevők vagytok normális lányokra, komoly kapcsolatra? Csak kíváncsiságbol kerdezem :)
2019. márc. 15. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#4-es, bulizás alatt gondolom a csajozásra és "éjszakázásra" gondolt. Ha nem arra, akkor tényleg nem zárja ki a kettő egymást.
2019. márc. 16. 09:16
 12/15 A kérdező kommentje:
#11-es igen arra gondoltam 😊 többieknek pedig kivanom h talaljak meg a párjukat 😊
2019. márc. 16. 11:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha látszik a lányon, hogy tényleg komolyan vesz engem, és nem úgy áll hozzám, hogy az első probléma felmerülésénél szakít, akkor akarok. Ha viszont azt látom, hogy túl lazán veszi, és csak mondja, hogy komolyan akar, de a viselkedésében nem nyilvánul meg, akkor nem.
2019. márc. 16. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon is vevő vagyok normális, akár fiatalabb lányokra és komoly kapcsolatot keresek. 26/F
2019. márc. 16. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő ki melyik kort éli kinek mi a szükséglete. Én komoly kapcsolatot keresek,kibulizni kibuliztam magam,voltak kapcsolataim is amik után már tiszta a kép hogy milyen fajta embert keresek magam mellé. :) 21/F
2019. márc. 16. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!