Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyhat ezért a barátnőm?
Figyelt kérdés
Dúrván 2 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel (17). Nagyon szeretjük egymást, viszont az ágyban még nem igazán tudtam jól teljesíteni. Az a problémám, hogy hiába az elhúzódó előjáték, amint berakom gyorsan elmegyek. Igen, pár perc alatt sajnos. Bár még csak háromszor tudtunk szeretkezni, de mindegyik gyorsan le is zárult. És attól tartok, ezt megfogja unni, és a vége szakítás lesz, mert szerintem a szex is fontos tényező egy kapcsolatban. Sajnos egyenlőre még beszélni se nagyon beszéltem erről vele, mert kissé cikinek tartom... Szerintetek megtörténhet? Vagy hogy tudok magamon segíteni, hogy a 2-3 percből legyen elsőre 10-15 perc?
2019. márc. 14. 06:27
1/7 anonim válasza:
Beszelj vele
Meg az elojatekot huzd el neki elvezesig😂
2019. márc. 14. 07:27
2/7 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad, szerezz valakitől 25 mg-os Anafranilt. Ez egy pszichiáter által felírt SSRI nevű szorongáscsökkentő, amit korai magömlésre is felírnak. Ezzel sokkal nehezebben tudsz eldurranni. A 25 mg fele elég, elvágod a tablettát. Teljesen legális, de csak receptre adják. Beveszed a felet, aztán rá 4 órára már mehet is a menet és ki fogsz tartani akármeddig, pár óra a hatása.
2019. márc. 14. 08:26
3/7 anonim válasza:
Én is így vagyok vele :/
Beszéld meg vele, megfogod érteni :)
Aztán igen, előjáték közben elvezzetek el nyugodtan,
Ha elèlvezel tovább is bírod :)
2019. márc. 14. 09:01
4/7 anonim válasza:
nyal*ssal elégítsd ki a menet előtt :)
2019. márc. 14. 11:18
5/7 anonim válasza:
Jó tanácsokat kaptál: igen, beszéld meg a lánnyal. Aki azt tanácsolta, hogy te is elégülj ki kézzel, ahhoz annyit fűznék hozzá, hogy utána húzz gumit a közvetlen érintkezés előtt. Nem tudom, hogyan védekeztek...
F.
2019. márc. 14. 13:50
6/7 anonim válasza:
Az én párom is az elején pár perc alatt elmegy. De ha többször csináljuk egy nap akkor minden alkalommal azon a napon később megy el.
2019. márc. 14. 20:50
7/7 anonim válasza:
1. Beszéld meg vele, hogy ő mennyire élvezi az együtt léteket
2. Ha tudod, hogy lesz hunci, aznap előtte könnyíts magadon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.