Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek gáz ha egy 14...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy 14 éves fiú és egy 16 éves lány járnak?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm osszejott egy sráccal de mindig azt kérdezgeti tőlem hogy ez gaz e, de én nem nagyon tudok erre mit mondani mert egy baráti társaságból vagyunk és jól ismerem mindkettőjüket igazából külsőleg nem látszik egyáltalán meg úgy beszédben sem meg semmiben csak úgy ha megkérdezik hogy hány évesen vagytok akkor úgy lehet csak eszrevenni
2019. márc. 13. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem gáz.
2019. márc. 13. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Abszolut nem gáz. Szerintem az a fontos, ahogy éreznek egymás iránt, nem az, amit más gondol.
2019. márc. 14. 00:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2019. márc. 14. 10:57
 4/4 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem is volt 3 évvel fiatalabb baràtom és én látszódtam fiatalabbnak :)
2019. márc. 14. 11:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!