Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam ki egy fiúnak hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Egy középiskolába járunk a sráccal.Eléggé megtetszett de nem tudom hogyan ismerhetném meg. Szünetben nem jár ki a teremből ez miatt még nem is beszéltünk. Annyi történt hogy facebookon bejelöltem és vissza jelölt.2019. márc. 4. 21:25
1/3 anonim válasza:
Hát akkor írj rá és mondd el neki. Nem vesztesz vele semmit.
2/3 anonim válasza:
Például ha keresel egy tanárt akkor nézd meg abban a termben ahol ő is ott van és kérdezd meg tőle hogy nem e látta, aztán mutatkozz be hogy egyébként xy vagyok és köszi a segítséget. És akár ezzel az alappal rá is irhatsz.
Nos ez lehet túl filmbeli szitu de szm aranyos lenne 😄😅💙
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez egy jó ötlet! 😊❤️
2019. márc. 5. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!