Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek egy diáknak hány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy diáknak hány éves kortól lehet úgy pasija/csaja, hogy ne tartsák cafkának?

Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 15:54
 1/7 anonim válasza:
31%

14 a társadalom szerint

De igazából ha jön a szerelem ne érdekeljen senki véleménye :)

2019. márc. 4. 16:08
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem neked kell tudnod,hogy mikor érzed késznek magad egy kapcsolatra,és nem a kívülállók véleménye alapján dönteni erről is. Ha úgy érzed,hogy kedvelsz valakit,aki szintén kedvel téged,és mondjuk nem csak kihasználni akar,akkor kezdeményezz. Fontos,hogy beszélj előtte a szüleiddel erről. Persze,vannak olyan szülő-gyerek kapcsolatok,amikor nem tudsz beszélni velük ilyen dolgokról,de azért meg kell próbálni ezt is,mert utánad nekik van igazán beleszólásuk az életedbe. Szerintem,ha elérted azt a kort,amikor nem érdekel mások véleménye ezzel kapcsolatban(a szülők ezalól kivételek),akkor már elég érett vagy egy párkapcsolathoz.
2019. márc. 4. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Ameddig ilyen kérdések fogalmazódnak meg benne, szerintem még túl korai
2019. márc. 4. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
10évesen is lehet valakinek pasija, csak kézfogáson és szájrapuszin kívül ne legyen több.
2019. márc. 4. 17:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó!😒
2019. márc. 7. 20:57
 6/7 jani273 ***** válasza:

Ez a rossz neveles gondolata hogy mastol kerunk engedelyt es masok vezetik az eletunket. Mi illik mi nem. Nyugaton ahol az EGO felneveles nem van le se szarjak mit mond a szomszed.

Masodrangunak nevezni magad es masoktol engedelyt kerni soha nem fog elore vinni teged.

Nincs korhatar a kerdesedre. Nagyon sok hazassag van ahol mar gyerek korukban is 8-9-10-11-12-13-14-15 stb eveikben is mindig egyutt logtak es kesobb meghazasodtak. Persze nyugaton, mert ott nem kell a szomszed meg mindenki mas engedelye hogy jajjj mit szolnak az emberek, megengedik e nekem vagy nem.

Ne legyel masodrende es akkor tobbre viszed. Ha tetszik valami viseld. Ha a lany vagy fiu tetszik menj oda es mond meg neki. A szomszedoknak meg mond meg hova menjenek ha az eletedbe probalnak beleszolni. Persze csak szepen mond, mert a Human faj tulelese a civilizalt viselkedesen alapul

2019. márc. 8. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nős férfi az illető?
2019. márc. 8. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!