Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok erről?
A kérdésem elsősorban fiúknak szól,de ha lányoknak is van tapasztalata a témával kapcsolatban,azt is szívesen fogadom.
A kérdésem az lenne,hogy fiúként mennyire fogadnátok el, ha a barátnőtöknek lenne egy fiú legjobb barátja? Rengeteg időt töltenek együtt, mindent megbeszélnek, nagyon sok közös élményük van. A barátság már 15 éve tart. Zavarna, hogy ennyi időt tölt el egy másik fiúval, ha tudnátok, hogy kettejük között soha nem volt, soha nem is lesz több erős barátságnál?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
(A történetben én vagyok a lány.)

Első: köszi a választ,és sajnálom:(
Második: nem,nem fog.

Olyan aranyosak amúgy mikor azt hiszik még naívan, hogy van fiú lány barátság. Nekem is volt egyszer lány barátom. Utána leitatott és történt pár dology de szinte semmire nem emlékszem ami fura, mert alig ittam és én nagyon jól bírom a piát. A sztori végülis anyi volt, hogy itt aludt, persze csak barátok, nem lesz semmi olyan. Ehhez képpest, hozott gumit is, szexi combfixes izét, meg pár "játékot", ezeket csak reggel láttam. Egyáltalán nem rémlik az egészből semmi. A lány váltig állította, hogy 3 órán keresztül csináltuk, nekem 1-2 képfoszlány volt meg az egész dologból. (Szóval lehet bedrogozott)
Minden egyes lány barátom előbb utóbb többet érzett vagy többet akart vagy pedig fordítva.
Nézz körbe itt is, hány olyan kérdés van, hogyan mondjam el barátomnak...
Attól még, hogy nem beszél róla attól még akarhat többet.
Ja mellesleg, nálam kizáró ok. Alapból féltékeny típus vagyok és nekem ez érzelmi megcsalásnak tünne, hogy vele mindent megbeszél, vele sok időt tölt, engem pedig hanyagol miatta.

Valamiért csak feltetted ezt a kérdést :D
Mellesleg szeretném megjegyezni, hogy 3-4 évig ismertem azt a lányt, soha nem volt közöttünk semmi, már ismertük egymást több mint 1 évig, mikor egyik haveromra mászott rá, mindíg kapcsolatban volt valakivel, nálam soha nem próbálkozott be. Sőt... Volt egy barátnőm akit ismert és mondta, hogy nagyon kedves vagyok, de jobb lenne ha minnél hamarabb szakítanék a lánnyal, mert eléggé ismert és mindenki rossz véleménnyel van róla. Majd hozzá tette, hogy "mióta vele vagyok undorodik kicsit tőlem" és nem is szívesen beszél velem, mert nagyon gáz az a csaj. Valóban került is akkoriban, de igaza volt. Még volt pár hasonló beszélgetés, de gondolom innen már érted, hogy azt gondoltam kizárt, hogy bármi is legyen...
Láss csodát még is volt...
Lehet itt bizonygatni meg mondogatni, egyszer majd rá jössz, hogy ez nem így van.
Én is régen hittem ebben, de azóta nem vagyok egy naív gyerek.
Csak egy kérdés, szokta keresni a fizikai kontaktust?? Szokott a szemedbe nézni, de úgy hogy azt látod a szemén, hogy közbe a szád is ránéz néha??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!