Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocak vs kockahas?

Figyelt kérdés
Lányok, mi jön be jobban egy fiún? Az esetleg kicsit hájas, de még nem kövér pocak, vagy a kockák?

2019. febr. 19. 16:01
1 2
 11/12 Tanácstalan Lány ***** válasza:
100%
Szálkásabb de ha szeretem és elcsábitott már mind1😂
2019. febr. 19. 18:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettő oké, amíg ad magára a srác és sportol heti szinten (suliban, vagy azon kívül). A suliban épp egy kifejezetten duci srác tetszik, és nem zavar, az ahogy kinéz. Egyébként még egyszer sem beszéltem vele, és a nevét se tudom, tehát nem mondhatom azt, hogy a személyisége tetszik. Egyszerűen bejön külsőre, meg az ahogy viselkedik. De edzésen is flörtölt velem egy srác, és neki megbámultam a kocka a hasát. Az is tetszik, de valószínűleg egyik sráccal se lesz végül semmi. Ha pedig éppen mindkettővel alakulna valami akkor nem külső alapján választanék.
2019. febr. 19. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!