Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik, mit tegyek?
Mi az, hogy nem akarják, hogy barátja legyen?!... :D
Nem minden embernek való gyerek.
Ha folytatni akarjátok, megoldható.
Jönnek a jó idők, kinn lehetsz vele sokáig.
Busszal/ bicajjal el tudsz gondolom hozzá menni.
De ha a szülei ennyire beleszólnak az életébe, és ő is inkább tartja a távolságot, hagyd a fenébe.
Hány évesek vagytok?
Nem akarja h lemenjek a faluba.
15 amugy
Ohh drágám 300 km van köztem és a barátom között. Én végzős vagyok ő első éves egyetemista. 3 éve vagyunk együtt. Ha minden jól megy szeptembertől én is oda járok egyetemre (ha felvesznek) és akkor többet lehetünk együtt. De képzeld eddig jó ha másfél havonta látjuk egymást utoljára karácsonykor voltam nála, lassan ket hónapja nem láttam. Igen nagyon nehéz de minden nap beszélünk telefonon. Kuzdjetei hiszen 15 km semmi mit meg nem adnék ha a barátom legfeljebb 70 km-re lenne és ne két átszállással jussak hozzá 5 óra alatt. Nehéz, hogy a szülei nem támogatják de ti kuzdjetek és győzködjétek a szüleit.
Sok sikert! (Hány évesek vagytok?) Én: 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!