Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt együtt alvás?
Fiú vagyok, de mivel tini párkapcsolatba raktad ki...
Nem volt olyan barátnőm akivel nem aludtam volna együtt mikor megvolt neki. Volt olyan barátnőm akinek első együtt alvás előtt jött meg. De akkor se volt gáz. Ez természetes, nem vagyunk gyerekek, hogy ne lehetne az ilyet megbeszélni és megérteni. Exeimnek is jól esett, hogy össze bújtunk meg simogattam a pocijukat esetleg gondoskodtam róluk. Nincs ezzel semmi baj.
Persze. Nem leszek ettől másabb,és ő sem. Mindössze beteszek egy támpont és egy betétet,hogyha nagyon durva lenne,és ennyi. Reggel meg megyek cserélni.
És jól esik olyankor odabújni valakihez.
18/L
Ugyan úgy szexelünk is olyankor,csak gumilepedőn
Azthittem ez egyértelmű...
Legtöbb csajszi olyankor kívánósabb is!
Exem is pl olyankor csak jobban be volt gerjedve,de ő tamponozott és addig seggbe csináltuk,így nem kentünk össze semmit.
mi büdi? minden nap fürödni kell. főleg ilyenkor ez elég alap lenne.
nálunk volt már párszor "baleset" éjszaka, ami után úgy nézett ki az ágy mint egy gyilkossási helyszín. segítettem a barátnőmnek ágyneműt meg lepedőt cserélni. ennyi.
ez van. ha ennyire nem bírod a vért ess teherbe :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!