Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az hogyha egy 20 éves lány egy 50 éves pasival van együtt? Szerintetek lehet tartós egy ilyen kapcsolat?
Szerintem de ez csak az Én véleményem.
Addig nincs gond amíg rózsaszín köd van. Na de ha eltelik 5-10-15év a nő a fénykorát fogja élni míg a férfi már nyugdíjas lesz kb... szerintem ekkor már nem egészséges de nekik kell tudni
A világ őrült. Mi pedig versengve teljesítjük egy őrült világ elvárásait. Az elménket annyira kondicionálta a neveltetés, oktatás és a média, hogy el sem gondolkodunk azon, hogy mi a normális. Azért ha környezeted normálisnak tart, kezdhetsz aggódni.
Bizony akkor tart normálisnak, ha "hozzád illővel" házasodsz, hosszú távra tervezel és feladod a jelent a jövő biztonságába vetett reményért.
Szerencsére egyre többen ébrednek fel a hipnózisból és velük egyre jobb lesz a világ. Az Ő tudatosságuk már nem engedi meg ezt a fajta ítélkezést. Nincs szükségük rá, hogy az által lássák magukat jobbnak, hogy megvessék a nagy korkülönbséget egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!