Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szeret? Többi lent!
Most leszünk 8 hónaposak! Lesz mostanában egy színház előadás ahova a sulival lehet menni és elv. mi is szerettünk volna menni, de pont azon a napon lesz mikor 8 hónaposak leszünk.
Annó meg megígérte a barátnőinek, h majd egyszer velük fog menni, viszont Legutóbb meg nekem mondta azt, h velem lesz.
Én most megmondtam neki, h a főleg velem legyen, mert hát 8 hónap és számomra fontosabb ez, meg ELVILEG neki is.
Ő meg nekiállt kötekedni, h, de már megígérte nekik, de ő is szeretne velem lenni.
Én mondtam neki, h a buszon legyél mellettem a jegyet meg majd kérjük úgy, h egymás mellé és akkor velük is leszel.
Neki ez nem volt jó mert ebből csak a vita lesz.
Hozzá teszem nem igazán kedveljük egymást a barátnőivel, mondhatom úgy is, h abból fakad, h nem fogadják el azt, h együtt vagyok a barátnőmmel+ az egyik lány az még régen a barátnőm előtt tetszett.
Akárhányszor a barátnőmmel beszélgetek, ők belepofáznak, a barátnőm, meg baszik kiállni mellettem és annyit mondani nekik, h bocsi ezt még befejezzük vagy vmi.
Sose áll ki mellettem. Nekem vissza szokott szólnj, de nekik mikor kellene nem. Volt már olyan is, h beszélgettünk és megfogták és arrébráncigálták, h te most légyszi gyere már el velem valahova, és őt nem érdekelte, h beszélgettünk.
Elméletileg szeret és én is így látom, mert mindig próbálunk sok időt együtt töltenj meg minden ( közös filmezés, forrócsokizás, stb.)
Tényleg szeret és ha igen akkor miért nem áll ki soha mellettem?
Lehet így kapcsolatban lenni, ha nem áll ki mellettem mikor kellene?

mintha a 8 honap merfoldko lenne.
Most kaptuk a hirt hogy a 8 utan nem a 9 jön.

Szemét barátnői vannak, de ezek szerint a barátnőd sem különb náluk. Én ezt tuti nem tűrném. Mindenkinek van egy fontossági sorrendje. Úgy néz ki, hogy a barátnődnek nem te vagy elöl. Na meg milyen barátnő az, aki nem érti meg, hogy a csajnak hónapfordulója van a barátjával.
Tapasztalatból mondom, hogy ha nem keres más társaságot a barátnőd, akkor tele fogják beszélni a fejét, és ott tesznek neked keresztbe, ahol tudnak. Undorító, amit művelni tudnak. Haverom ugyanígy járt.

szeret, de nem akarja elvesziteni a barátnőjeit akivel sokszor van együtt. Hagyjad hadd legyen velük is ne csak mindig veled, kapjatok egy kis levegőt is nem kell mindig egymás nyakán lógni.
A barátnőd meg szeret, hisz azért vagytok együtt!!!
Te meg kerüld azt akivel nem vagy jóba
Mikor beleszólnak akkor oda figyel, aztán mikor ők befejezték akkor tér vissza a beszélgetésünk tárgyához.
Az a baj vele, h nagyon jólelkű, de manipulálható lány. Nem akar senkit megbántani, de pont, h így tesz rosszat és általában én járok szarul

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!