Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány 18 éves fiú?

Értem én az indulatokat. A saját vélemény is meg van.
De ha igy közelitesz a hugodhoz és ő úgy érzi szerelmes a fiúba, dafke megfogja tenni. Ne állj bele a hugiba és ne akarj tiltani. Kontra produktiv lesz!

#12 Szerintem ez hülyeség.
Meg lehet ezt úgy is oldani, hogy húgica ne haragudjon meg a kérdezőre. Csak idő kell hozzá és következetesnek kell lenni!
Kutakodj először is a srác után egy picit. Tuti találni fogsz olyat, ami húginak nem tetszik. De ha mégsem, akkor... Ábrándsd ki belőle őt egy másik sráccal. Lehetőleg egy barátoddal! Nem kell vele járnia, isten ments, csak azt kéne elérnie annak a barátodnak, hogy húgica bele szeressen és kiábránduljon ebből a srácból. Gondolom érted. Csak ezek eléggé idő igényesek! De míg nincs 14 a lány, addig van idő.
Ami még eszembe jutott az az, hogy beszélj a sráccal fb-n, esetleg másik profillal, hátha kikotyog valamit.
Sok sikert! :)

#14-es!
Végülis azt irtam amit te. Csak más megközelitésből. Azt irtam, ne álljon bele a hugába. Egy szóval nem irtam, hogy ne lehetne megoldani, éppen az hogy ugy oldja meg, hogy ne haragudjon meg rá hugi.
És köszönöm a minősitést :/
Koszi a valaszokat, azota mar szakitottak...
Azoknak akik a szuleinket szidjak: ok is ugyanennyire agodtak erte mint en, csak vartak, hogy biztos e

#17 Na, örülök, hogy végül szakítottak. :)
Hogy sikerült elérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!