Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Nektek van olyan dolog amit nem szerettek a párotokban és nem engeditek neki?
Szép kis barátnő vagy mit ne mondják, ha a barátodat itt beszéled ki a háta mögött!
A fiú helyében elgondolkoznék, h megéri-e ilyen lánnyal együtt lennem...!
Gáz vagy! Ne várd el a sráctól, h elfogadjon ha itt beszéled ki a háta mögött! Különben meg gondolkozz el a srác fejével is! Te sem tudod elfogadni igazán főleg, h még ki is beszéled.
Előzőnek igaz a van, ne várd el, h elfogadjon ha te sem vagy képes. Te Legalább megcsinálsz neki olyat amit nem szeretsz, vagy csak hisztizni tudsz?!
Egyebkent nem ertem miert kell letamadni.. Ezzel nem beszeli ki...
A masik pl az en baratom sem szerette azt, hogyha volt rajtam egy kis szempillaspiral is.. Tenyleg nem ertem egy normalis kerdesre miert nem lehet normalis valaszt adni, egybol jon az , hogy kibeszeli..Szimplan csak kivancsisagbol feltette ezt a kerdest, o oda sem irta, hogy pl az o baratja mit nem szeret, akkor irta miutan megkerdeztek tole..
De orulj neki, hogy o smink nelkul lat a legszebben!😊😊
Nem èrtem
Ha az èn pàrom arra kèrne ne sminkeljem magam.Nem tennèm!
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!