Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha esetleg nem nagyon szeretitek a sminket a barátnőtökön mit tesztek ellene?
Jezus...mi az hogy megbeszeltetek? Basszus hadd sminkeljen mar ugy ahogy o akar
Ertem en hogy baratja vagy meg minden de azert ennyire ne korlatozd mar
Basszus én szakítanék veled a lány helyében ,pedig én nem vagyok az a nagyon sminkelős fajta sőt ,van hogy szempilla spirált se rakok ,mert alapból hosszú és fekete a szempillám ,de ha akarom én is ki sminkelem magam néha .
A körömlakkot is megtiltották neki ,én szoktam átlátszót vagy világos kéket/roszaszint?
Esetleg pizzát se ehet,nehogy elhizzon ,te normális vagy ?
Ne korlátozás már ennyire .
Szegény csaj meg nagyon szerethető ha elvisel maga mellett .
Amúgy hány éves vagy?
16/L
Szerethet téged *
Így akartam írni .(a szerethető helyett)
Megmondom neki, hogy nem nagyon szeretem ha valaki sokat sminkkel és hogy nem tudná e visszavenni mondjuk csak szemöldök és körömlakkra mert úgy sokkal jobban néz ki.
Valahogy így nézne ki: "tudunk beszélni? Szóval nem szeretem ha valaki sokat sminkkel és hogy nem lehetne hogy csak körömlakkot meg szemöldök spirált használsz (vagy mi az, nem tudom a nevét)
Ez elég gyökérség már nem azért... hogy jőssz te ahhoz hogy megszabd a barátnődnek hogy hogyan sminkelhet, meg használhat e körömlakkot..
Ha nekem ilyet mondana a barátom én tuti kiakadnék. Ha annyira szereted akkor nem ilyen kis dolgok miatt nem fogod szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!