Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi folyik a háttérben? Miért csinálja ezt?
Több mint egy hónapja szakított a volt barátnőjével ( már előtte is rengeteget veszekedtek) aztán ma küldött egy videót,ahol a volt barátnője ott van náluk és telefonozik, közben meg énekel. És utána írta,hogy úgy volt hogy sétálni mennek.
Én nem reagáltam rá különös képpen. Nem vontam kérdőre. Elengedtem akkor.
Most mégis bosszantja a fantáziám,hogy mit keresett a barátomnál a volt barátnője. (Egy hónapja vagyunk együtt)
Oke. Benne van a pakliban,hogy nem buta szakítás volt,és még barátok,de nem hiszem. Rengeteget veszekedtek,illetve mondta,hogy nem bírja a csajt. Akkor most mi a fészkes fekete fene van ott?
Küldött egy skreenshot-ot,amiben látszik,hogy messengeren beszélget valakivel már 1 órája.
Lehet,hogy én vagyok a paranoiás.
Légyszi térítsetek észhez.
Előre is köszönöm a válaszokat.
További szép estét!
Ha titkolna valamit akkor nem küldene screenshot-ot se videót .
Csak azt akarta szerintem hogy tudd.
Az exe már nem tetszik neki ,nem véletlen szakítottak 😅.
Inkább írogass vele ,amúgy meg lehet csak bekapcsolva hagyta és azt írja ki hogy elérhető ....
Nyugi ,ne parázd túl
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!