Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az gáz ha a nőm nem engedi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a nőm nem engedi hogy este fel 12 kor elmenjek alduni úgy hogy én már 22 kor mindig aludni szoktam?

Figyelt kérdés

Szevasztok !No ez a helyzet a barátnőm nem akkar elengedni aludni és amikor meg fent maradok nem ír mert kényszerből nem beszél ő senkivel és megsértődik hogy ott hagyom őt valamikor este 3 kor sértődött meg hogy ott hagyom

Több dolgon is kiakad ez csak ilyen kis ,,apróság “ a ,,kapcsolatunk “” ban

Ő 15 én 16 (most jár valakivel először és pont en vagyok a szerencsés :ha mondom neki akkor is megsértődik szóval azt ne írjatok h mondjam neki

Koszi :)

#beteges?!
2018. dec. 29. 00:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha már meguntad, szerintem simán tedd le a telefont és menj aludni. Majd másnap kimagyarázod, hogy "ne haragudj olyan fáradt voltam, hogy elaludtam". Nem kell engedélyt kérni.
2018. dec. 29. 12:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos és ,a semmi értelmű válaszokat is !

u.i:Nem vagyok troll nem tudom melyik okos Tóni írta de ,köszönöm a felvetést ; )

2018. dec. 30. 04:38
 13/13 anonim válasza:

én is döglök állandóan , kapok is érte rendesen. ne törődj vele.

17/f

2018. dec. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!