Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányhoz hány éves fiú illik?
Az életkornak még mindig semmi köze az érettséghez (pl. 3-4 korkülönbségre gondolok).
A fiúk nagy része 16 éves kora körül érik be igazán, de ismertem ám én olyan 18 éves (amúgy intelligens) fiút akit egyáltalán nem tartottam érettnek. Ezzel szemben engem már igencsak érettnek tartottak 14 évesen is, főleg miután beszéltek velem.
A kérdésre nyilván azt a választ várod, hogy mindenki azt ismételgesse, hogy 18+-os fiúkat keress. Én viszont azt mondom, hogy ezzel csak megszivatod a koruknál sokkal érettebb veled egykorú fiúkat azzal, hogy bemagyarázod magadnak ezt a tévhitet.
szerintem 15 hoz kiscit sok a 18, de 16 hoz miert ne
csak a fiu lesz szidva ez miatt, ha +2vel idosebb ien korban, neha te ha csinaltok olyat is
vagyis kerdzed szuloket, aztan :D
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!