Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért érzek így totálisan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így totálisan hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves fiú vagyok párkapcsolatban élek, szeretem a barátnőmet meg minden de úgy érzem néha hogy szexuális téren mást is ki próbálnák vagy is mással hogy milyen lehet mással a szex.. De szakítani nem akarok mert szeretem csak hogy elég fiatal vagyok és ugye nem így szeretne senki meg öregedni hogy csak egy lányal volt szexuális kapcsolata.. Most a jelenbe gondolkozok nem akarok vele szakítani de még is mással is ki próbálnám.. Tudom mások el fognak ítélni lehet hogy mekkora egy szemét vagyok de tuti érez még más is így és nem tud magával el számolni vagy nem tudja hogy mit tegyen! Kérem kulturált normális választ! Köszönöm :)
2018. nov. 18. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Mérlegelj. Nekem például bőségesen elég lenne, ha csak egy nő lenne az életemben, nem is vágyok másra.

Ha neked az kell, hogy mással, hát lelked rajta, de akkor viszont ezt minél előbb barátnőd tudtára kellene adni.

2018. nov. 18. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csá én is 17 éves srác vagyok. És nekem az a személyes véleményem hogy ha igazán szereted a barátnődett akkor ne gondolkodj más nőkőn foglalkozz a barátnőd del.Sőt szerintem ha ilyen fiatalon egymásra találtatok az tők jó. Lehet hogy fennál az a verzió hogy együtt maradtok akár 30 vagy 40 évig vagy kitudja és lehet hogy emiatt már nem leszel együtt más nőkkel. De ez nem is baj mert az sokkal fontosabb hogy van egy barátnőd akit a leírásod alapján szeretsz mint hogy azon aggódj hogy más nőket nem vihetsz ágyba. Adok neked egy jó tanácsot foglalkozz a barátnőddel legyél vele megértő és ne foglalkozz más nőkkel. Amúgy sokk boldogságot kívánok nektek. ;)
2018. nov. 18. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is tarts ki a barátnőd mellett.

De megnyugtatlak, ez teljesen normális érzés. Párommal nagyon régóta együtt vagyunk (tini kapcsolatban mérve) és beszélgettünk már erről. Közös megegyezés alapján meg lehet azt csinálni, hogy mind a ketten kipróbáljátok valaki mással. De csakis akkor, ha mindketten vágytok erre, semmiképpen sem a másik tudta nélkül!!! Ez a tapasztalatszerzés a kettőtök szexuális életére is jó hatással lehet egyébként. DE. Szerintem ezt nem ilyen fiatalon kellene, hiszen most csak valószínűleg túltengenek benned a hormonok, ami ennyi idősen teljesen normális. Nem véletlenül nem akar a tini srácok többsége komoly kapcsolatot. Most maradj kizárólag a barátnőddel, és ha pl tíz év múlva is együtt vagytok még és tíz év múlva is mindkettőtöknek van erre igénye, akkor is bőven ráértek még kíváncsiskodni.

Most valószínűleg le fognak pontozni, de attól, hogy valaki kíváncsi, még nem fogja nem szeretni a párját. Hiszen nem arról van szó, hogy egy másik lányt kívánt meg a kérdező... Abban az esetben egész más lenne a szitu

2018. nov. 18. 00:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Gyorsan meguntad szegény csajt így 17 évesen. Még ha 4-5 év múlva mondanád ezt, de így... hiába szereted, nagyon nem passzoltok össze, ha már most mások után vágyódsz.

Nem fog elmúlni, azt már most megmondom. Húzhatod-halaszthatod még hónapokig, de előbb-utóbb úgyis szakítani fogsz VAGY megcsalod.

2018. nov. 18. 01:14
 5/8 anonim ***** válasza:
oszt mennyi ideje vagytok együtt ? 1-2 hónapja ? 2-3 hete ?
2018. nov. 18. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Az az igazság,hogy neked még vele se kellett volna lefeküdni. A szex nem kisfiúknak való
2018. nov. 18. 14:13
 7/8 A kérdező kommentje:
6 hónapja! Jó persze kis fiúknak mond ezt a 14 éveseknek!
2018. nov. 18. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
6 hónap még nem nevezhető párkapcsolatnak sem.
2018. nov. 20. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!