Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 24 éves lány,16 éves fiú?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lány,16 éves fiú? Csak szexuális vágy, vagy komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Össze vagyok zavarodva, a srác érettebb a koránál és nagyon erős személyiség.

Biztos hogy ha évekkel ezelőtt megkérdeztek volna, hogy látok-e egy ilyen kapcsolatban lehetőséget, egyből rávágom hogy: nem.

Sok gondolat is átment a fejemen. Például, hogy hagyni kellene, hogy tapasztaljon meg dolgokat, mert lehet hogy út közben derülne ki, hogy kipróbálna mást is.

Viszont a másik gondolatom, hogy tudom róla hogy eléggé tudatosan él, nagyon komoly és határozott. Okos és van neki ez a magával ragadó személyisége.

Jelenleg csak barátok vagyunk, némi extrával (csókolóztunk), nagyon nagy a vonzalom.

Nem tudom eldönteni, hogy csak szexuális vonzalom van köztünk, vagy ebből lehet komoly kapcsolat is.

2018. nov. 17. 09:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szexuális vonzalom. Lehet,hogy műkődne kapcsolatként is,de az majd a későbbiekben.
2018. nov. 17. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem akár műkődhet van egy ismerő pár ahol úgyan annyi idősek voltak amikir összejötek mit ti 3 éve vannak együdt
2018. nov. 17. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez kétélű kard, mert mindkét fél rizikó faktor a kapcsolatban.

Tételezzük fel, hogy a srác komolyan venné a kapcsolatot. Vannak-e avagy lesznek-e olyan vágyaid neked, amik gondot jelenthetnek a későbbiekben?

Most nem szexualitásra gondolok feltétlen, mert valószínű, hogy ebbe bele menne, de mondjuk 2 év után ha lesz egy olyan vágyad, hogy gyereket akarsz, akkor ez megöli a kapcsolatot.

Másik pont, mi lesz ha útközben elmúlik ez a szerelem/vonzalom? Te tovább lépsz, ő sérül.

Most vegyük a penge másik élét:

Tegyük fel, hogy komolyan veszed, türelmes leszel vele, viszont ő köszöni szépen nem akar kapcsolatot?

Mi van ha szülei, barátai, akárki negatív ráhatással lesz a kettőtök kapcsolatára?(gúnyolni fogják őt, megbélyegzik. Pl: Ki tudja a 16 éves osztálytársai nem fogják-e kiközösíteni, hisz nem olyan érettek)

Mi lesz, ha nem elégszik meg veled? Ki akarja próbálni mással, vagy akár dob, mert most csajozni akar?

Avagy ha csak kihasználni szeretne, hogy "tapasztalatpt" szerezzen?

Ha egyetemre megy s távkapcsolat lesz belőle?

Nézd, nekem nem a korral van a bajom, s nem a srác értelmességét kérdőjelezem meg, de gondold végig mindkét nézőpontot, biztosan működne?

Én 17 voltam mikor egy 24 éves nővel kerültem közeli kapcsolatba. Beszélgettünk a helyzetről, majd azt mondta: bármennyire is szeretném, nem lenne helyes.

Mindent megadhattam volna neki, 2 dolgot leszámítva: anyagi biztonságot s gyereket.

Hisz ha 6-7 évet várt volna lett volna munkahelyem, de vajon gyereket is akartam volna? Na és harminc felett ő bevállalta volna? Neki volt egy ilyen vágya, hogy anya akar lenni. Ezzel semmi baj nincs, de én nem tudtam volna ebben társ lenni, így bele se fogtunk. Mellesleg neki munka, nekem iskola, utánna egyetem, nem tudom mennyire működött volna.

2018. nov. 17. 09:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hiba lenne a vonzalom miatt lefeküdnünk egymással? Úgy is lehetne belőle a későbbiekben kapcsolat?

Tapasztalat alapján már tudom, hogy a mindkét fél számára élvezetes szex is nagyon fontos egy párkapcsolatban, nem csak az hogy jókat tudunk beszélgetni.

2018. nov. 17. 09:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, abszolút igazad van, ezért rágódok én is, nagyon nem egyszerű ez a dolog. Biztos hogy erről beszélnünk kell egymással, úgy ahogy te is pontosan felvázoltad mindkét esetet.
2018. nov. 17. 09:46
 6/11 $$$$$ ***** válasza:
Hát 3 as szerintem az osztálytársai biztos nem fogjak gúnyolni érte XD . Amikor en voltam 16 ez az eggyik legmenőbb dolog lett volna az osztályban. És mindenki csak istenítette volna azt akinek 16 évesen 24 éves barátnője van....
2018. nov. 17. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem Te vagy idős, hanem ő a fiatal (hozzád képest).
2018. nov. 17. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
inkább 16 éves lányhoz 24 es fiú vagy 40 es . xdd
2018. nov. 17. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Komoly kapcsolat egy 16 éves fiúval? Ne viccelj! Most még a rózsaszínű ködben elgondolkozol rajta, de késöbb már biztosan nemmel fogsz gondolni rá! Próbálj reálisan előre is gondolkozni! Maradj a barátság extrákkal kapcsolatnál!
2018. nov. 17. 21:00
 10/11 A kérdező kommentje:
A barátság extrákkal persze hogy jól hangzik.. csak épp azon gondolkozok, hogy aztán a végén a barátság megszűnik és maradnak az “extrák” egy ideig, utána az is megszűnik és annyi ennek a barátságank, csak mert nem bírunk a nadrágunkban maradni.. én most arra jutottam, hogy azt kellene mondanom, hogy inkább ne legyen semmi olyan.
2018. nov. 19. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!