Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudok kiigazodni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kiigazodni azon, hogy mit akarok?

Figyelt kérdés
Igazából, nemvagyok megelégedve magammal de elég sűrűn kapok pozitív visszajelzést..találkozgatok fiúval ha úgyvan, aztérzem jól ellenék vele másnap meg, hogy nemis szeretnék kapcsolatot nemis akarok azzal a fiúval foglalkozni, jó nekem ez ahogy van. Naponta eljátszom ezt..pedig bejön ez a fiú semmi gondom nincs vele és nemtudom mivan
2018. nov. 13. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Válaszod alapján olyan 13-17 év közöttre tippelnélek meg, ami ebben a korban teljesen normális. Meg talán egy két évvel később is.

Az igazság az, hogy kapcsolatot akarsz, egy normális kapcsolatot. Ehhez találtál egy jóképű srácot, akivel el tudnád képzelni hogy jársz vele. Viszont ez csak a külső. Ha picit eszedbe jut a bensoje, valószínű eszedbe jut hogy neked nem is a srác kell, hanem csak egy kapcsolat.

Remélem érthetően leírtam. Meg csak 8 óra van de fáradt vagyok xdd

2018. nov. 13. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:

elsonek iagaz van, neked nem egy pasi kell akinek jó a haja, hanem egy olyan fiú aki szeret :D szerintem

sok sikert és nyugi van még időd nem hiszem h 17nél tobb lennél

2018. nov. 13. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyelj rá!

Ha neki tetszene és ő az aki meg is érdemelne téged, ha eléggé figyelmes veled, figyel rád, akkor ő az, akkor szerintem ne húzd az időt. Valamikor el kell kezdeni és ne félj. Felesleges, inkább gyerünk :)

Ha naponta visszatér a dolog és amúgy bejön és igaziból semmi gondod nincs vele, akkor ne öregedjetek meg egymás mellett, külön, hanem inkább együtt :)

Én ezt gondolom :)

2018. nov. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!