Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nem szeretnék ha összejönnék ezzel a lánnyal, mit tegyek?
Megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal, akiről említettem pár szót a szüleimnek is. A lány szociális otthonban él, én pedig még itthon, egy viszonylag jómódú házban lakok. A szüleim attól féltenek, hogyha egyszer hazahoznám a lányt, akkor az itthoni körülményektől felcsillanna a szeme és előbb utóbb, de viszonylag korán teherbe ejtetné magát velem és a gyerekkel rajtam (illetve rajtunk) maradna. Ráadásul még hozzátették, hogy "Legyen eszem! Nekem nem ilyen lány való!".
A lány nagyon szimpatikus nekem annak ellenére is, hogy kicsit lassúbb felfogású az átlagnál, és hogy milyen körülmények között él. Azonban attól, amiket anyámék mondtak, kicsit összezavarodtam és nem tudom mi lenne a legjobb megoldás.
19F
16L
Igazából amit mondtak a szüleid, hogy "felcsillan a szeme és teherbe ejteti magát" kicsit durva. Nyilván mindenki jobb körülményekre vágyik, de egy fiatal lánynak akinek nehéz a sorsa nem hinném, hogy ezen járna az esze.
Lehet emiatt még jobban felnézne rád, hiszen tudja a jobb sorsodat és azt, hogy ennek ellenére elfogadod és feltételek nélkül szereted.
Sokat gondolkodtam én is ezen, hogy mi lenne akkor ha ilyen helyzetbe kerülnék. Mivel fiatal a lány, így ha szorgalmas úgymond még nevelhető. Ha jól tanul és egyetemre felvételizik, ahol kimagasló eredményt produkál jó élete lehet.
Ettől függetlenül fontos azt is megjegyezni, hogy az ember olyan párt keres magának akire felnézhet. Ez már csak a te dolgod, hogy mennyire tudnál.
!!!!!!!
De egy valamit ne felejts! A szerelemnek semmi sem szab határt... legyen az vagyoni helyzet, szülők elfogadása stb. Ha igazán szeretsz valakit, akkor nem ezeket fogod nézni,hanem azt mennyire szereted.
Én is egyetemista vagyok, összejöttem egy lánnyal aki nem egyetemen tanult. Kijöttek a gondolkodásbeli különbségek, lustább volt mint én és noszogatni kellett. Ettől függetlenül több, mint két évig voltunk együtt! :)
Szóval dönts ésszel, élj szívvel!
ui.: Erre a teherbeejtős sztorira annyit tudok mondani, hogy mindenképpen védekezni kell és nem lehet probléma. Gondolom ha szociális otthonban él a fogamzásgátló tabletták beszerzése is kizárt.
Minden jót neked!
F/23
Köszönöm az eddigi, gyors válaszokat!
Az utolsónak külön köszönet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!