Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Nem sok kapcsolatom volt, ennek ellenére sok csalódáson mentem keresztül, egy volt barátomnak köszönhetően már bízni is nehezen tudok a fiúkban. Jelenleg kapcsolatban vagyok, viszont nem felhőtlen. Mintha egy hullámvölgyben lennénk. Egyik pillantban a jövőt tervezgeti velem, a másikban meg más lány után csorgadozik. Tudom magamról, féltékeny típus vagyok, ezt be is vallom, kontrollálni tudom. De egy idő után nehéz. Sokszor nem tudom eldönteni direkt csinálja velem, vagy csak nem fogja fel nekem rosszul esik, mikor idegen lányok képeit kedvelgeti és követ instán. Mikor egy idő után már sokallom, és megkérdem hogy ki az aktuális lány akit épp végiglájkol, kitér a válaszadás alól,vagy épp monjda nem tudja és azt mondja kitörli, amit persze nem tesz meg. Sokszor mondtam neki, rosszul esik, ha más lányok fürdőruhás, edzős vagy egyéb képeit kedveli, vagy követ be, mert úgy érzem nem vagyok neki elég jó. Egy darabig elfogadja, aztán rákontráz. Azt hiszem velem van a baj, hogy én reagálom túl, és én vagyok a féltékeny, de egy idő után már nem tudom hova rakni. Én sem követek be számomra ismeretlen pasikat és lájkolgatom vévig őket. Mikor a telefonjával készítünk képeket és meg akarom nézni a galériát, kikapja a kezemből, meg fürkészi minden mozdulatom, vajon mibe fogok belelépni..nem értem már :(

2018. okt. 30. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű, hogy nem ajánlott együtt maradnod vele, de azért itt is megmutatkozik mennyire befolyásolta a tinik agyát a média, hihetetlen.
2018. okt. 30. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez most kegyetlenül fog hangzani, de ha nem érzed magad jól vele és folyton kitér az ígéreteiből, szerintem hagyd ott.

Sok lelki traumát spórolsz meg magadnak, ha te végzed be a kapcsolatot és nem egy csalás rosszabb harmadán állsz.

Már voltam ott, tudom mi megy át a fejedben. Sok sikert!

2018. nov. 16. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de szerintem hagyd ott ezt a srácot. Nem tűnik megbízhatónak és azok alapján amit leírtál szerintem van jogod azt feltételezni hogy titkol valamit. És az is elképzelhető hogy több vasat tart a tűzben. Az én párom soha nem takarja el előlem a telefonját (már nem mintha én kíváncsi lennék rá, csak van hogy néha látom amikor nyomkodja) és a Képgalériaját is engedi hogy végig lapozzam. Egyszer azt is mondta hogy ha gondolom nézzek bele a Messengerébe, de én mondtam hogy bízok benne és ez számomra nem szükséges. Már pusztán az ajánlatból és gondolom hogy ő tisztességes játékos úgymond. Egy kapcsolatban szerintem a legfontosabb a kölcsönös bizalom és ugy érzem ez nálatok nincs meg.
2018. nov. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!