Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Eleg nagy gondban vagyok a 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irenke982 kérdése:

Eleg nagy gondban vagyok a 16 eves lanyom megismerkedett egy 25 eves dolgozo fiuval akinek van a volt parjatol egy 7 eves gyermeke is. A lanyom valasztasarol meg van a velemenyunk. Tehetunk ellene barmit is?

Figyelt kérdés
2018. okt. 29. 02:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

Ismerek olyan párokat, akik kb. ilyen korban, ilyen korkülönbséggel ismerkedtek meg. Már 15-20 éve együtt vannak. Összeházasodtak, gyerekeik vannak. Nem kell mindenkit lehülyézni, meg nem normálisnak, meg betegnek nevezni, mert nem pont ugyanúgy él, mint ti.

Én sem örülnék neki, hiszen fura. De ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül rossz. Félteni meg a hasonló korúaktól is lehet.

2018. okt. 29. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:
33%

"valószínűleg érettebb, komolyabb gondolkodású, és családcentrikusabb, mint a lányod korabeliek."

Na ezzel nagyon nem tudok egyet érteni. Hisz egy felnőtt komoly gondolkodású férfi mit akar egy kislánytól?

2018. okt. 29. 14:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves Anyuka! nagyon normális amit érzel,aggodsz és félsz. Lányod összejött a gyermekes édesapával? A pasi a férfi nagyon korán lett édesapa,az nem biztos,hogy a pasi rossz.lehet a lányodtol is akar gyereket.
2021. dec. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!