Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom direkt nem nézi meg az üzeneteim, mikor fent van. Ez jelent valamit?
Igazából rettenetesen idegesítő, hogy ignorálja amit írok, és nem is azzal van a baj, hogy nem válaszol (mert nem mindig írok olyat, amire lehetne), hanem hogy még csak le sem láttamozza. Marhára idegesítő így írni neki, hogy már előre fogadok, hogy meg sem fogja nézni, pedig fent van. Nem akarom letámadni üzenetben, hogy zavaró, hogy ennyire lesz.r, mert annyit mondana rá, hogy hisztizek. Bár nem akarom overreactelni sem, de ha nekem pl ír, amikor fent vagyok, akkor mindig megnézem és válaszolok, bár megtehetném, hogy énis bosszúból ignorálom, de 1: nem akarom, hogy szarul érezze magát, 2: egy kapcsolatban nem kéne ilyen "taktikai" játékokat játszani szerintem...
Mindenesetre aggódok, hogy miért vagyok ignorálva általában órákon át, mert nemcsak idegesítő, de folyamat arra gondolok, hogy mi a baj velem, miért nem fontos amit én írok. Szerintetek? Ti dzoktatok ilyet csinálni a párotokkal?
20/l
Velem ugyan ez történt. Igazából látja ő, hogy mit írsz csak szimplán annyira sem érdekli, hogy megnézze.
És általában ilyenkor valaki mással beszélget, lehet az akárki, de biztosan fontosabb neki, mint te.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!