Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tovább, esetleg jelent...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, esetleg jelent valamit?

Figyelt kérdés

Párommal lassan három hónapja mentünk szét. Az elején próbáltam újra összejönni vele de nem szeretett volna, így hát hagytam. Nem beszéltem vele kb. 2 hónapig, ami után ismét ráírtam, de csak beszélgetés szempontjából. Ismét szeretném visszaszerezni, de nem akarom lerohanni vmi hosszú üzenettel hogy "Pls come back szeretlek". Egyik beszélgetés alatt, amikor elég jól elcsacsogtunk, kiemelte, hogy ő is a közelben lakik, csak úgy "random". A végén pedig valami olyasmit írt miután felvetettem hogy összefuthatunk "majd" valamikor, hogy "A dolgok úgy is úgy történnek, ahogy történniük kell". Ezek a dolgok vajon jelenthetnek valamit pozitív értelemben? Igazából a végén lévő dolgot nem értem teljesen mire fel írhatta. Esetleg meg éri próbálkozni ezekkel együtt?

18/F

2018. okt. 7. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én nem beszélek exel mert nem erdekel ...... meddig voltatok együtt?
2018. okt. 7. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, nem akar veled újra osszejonni.
2018. okt. 8. 00:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos rossz hírem van. Nem igazán szeretne tőled semmit az exed, max. néha egy kis szexet, de az sem biztos. Amikor filóznak, hogy hagyjanak békén, vagy 1-2 átmeneti egonövelő szexre még jó leszel, vagy ami még rosszabb, "lelki társnak" megtartanak, akkor előjöhetnek a szokásos frázisok: "ha egymásnak rendelt az ég, akkor együtt leszünk", "az élet és a sors majd eldönti", "a dolgok majd történnek, ahogy történniük kell" stb. Tudom mit érzel, de szerintem lépj tovább.
2018. okt. 8. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!