Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, esetleg jelent valamit?
Párommal lassan három hónapja mentünk szét. Az elején próbáltam újra összejönni vele de nem szeretett volna, így hát hagytam. Nem beszéltem vele kb. 2 hónapig, ami után ismét ráírtam, de csak beszélgetés szempontjából. Ismét szeretném visszaszerezni, de nem akarom lerohanni vmi hosszú üzenettel hogy "Pls come back szeretlek". Egyik beszélgetés alatt, amikor elég jól elcsacsogtunk, kiemelte, hogy ő is a közelben lakik, csak úgy "random". A végén pedig valami olyasmit írt miután felvetettem hogy összefuthatunk "majd" valamikor, hogy "A dolgok úgy is úgy történnek, ahogy történniük kell". Ezek a dolgok vajon jelenthetnek valamit pozitív értelemben? Igazából a végén lévő dolgot nem értem teljesen mire fel írhatta. Esetleg meg éri próbálkozni ezekkel együtt?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!