Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Nekem se kellene olyan lány aki ha talal mast lelep vagy rosszabbik esetben kiábrándít magából mert annyira nem őszinte hogy elmondja. Aztán mikor lerázza a másik fiú jönne visssza.... kiábrándítóbb mintha nem törődnének veled,nem tudnék egy percig se bízni benned.
Szerintem felejsd el .
De sajnállak...
Nos barátom, ez az oldal tökéletes hej a tanácsokra.
Szerintem is igazuk van a fiúknak.De ezzel csak a lelkiismeretfuldalást érjük el.
Szerintem még nincs elveszve minden remény.
Minden esetre ezt a régi fiúval (a régivel) kell megbeszélned. Az ő válasza a fontos. Még ő is megbánhatja a szakítást.
Ha pedig csúnyán reagál vagy erőszakosan akkor már nincs benne semmi szeretni való.
Okos lánynak tünsz.Meghetó ez amit ide leírtál..... Ajánlom ,hogy beszélj vele még mielött új barátnője nem lesz. (Amúgy még ebben a helyzetben is visszahozható az a nagy SZERELEM......)
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!