Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek nagyon gáz voltam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz voltam?

Figyelt kérdés
A barátokkal régen találkoztunk és bementunk inni, ilyen pasis este. Eléggé sokat ittunk, és amikor már eléggé nem tudtam magamról, föl hívtam a barátnőm párszor, hogy elmondjam mennyire szeretem ot és hiányzik. Bárcsak velem lenne. Szerintetek ez gaz, vagy jo dolog, hogy annyira szeretem, hogy meg olyan állapotba is csak ra gondolok. Egyébként ritkán iszom nagyon, utoljára meg nyáron, azelőtt meg szilveszterkor. 20/F
2018. szept. 29. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ez egyáltalán nem gáz, ne aggódj :D velem is volt már ilyen
2018. szept. 29. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez tök aranyos :D

Az lenne gáz, ha valami random csajnak mondtad volna ugyanezt

2018. szept. 29. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó dolog, egyáltalán nem gáz. ^^
2018. szept. 29. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!